19. 10. 2013

extrARTish

extrARTish v Kinu Šiška je srečanje, sejem in razstava 11 slovenskih ARTishank, ki delujejo na področju sodobne ilustracije. V razstavnem prostoru Kamera bodo predstavljena izbrana dela, ki bodo v okviru umetniške tržnice na voljo tudi za prodajo. extrARTish bo predstavil umetniška dela MILANKE FABJANČIČ, METE WRABER, POLONE PAČNIK, ARIJANE GADŽIJEV, ŽIVE VIVIANE DORIA, LAURE LIČER, MATEJE

extrARTish v Kinu Šiška je srečanje, sejem in razstava 11 slovenskih ARTishank, ki delujejo na področju sodobne ilustracije. V razstavnem prostoru Kamera bodo predstavljena izbrana dela, ki bodo v okviru umetniške tržnice na voljo tudi za prodajo. extrARTish bo predstavil umetniška dela MILANKE FABJANČIČ, METE WRABER, POLONE PAČNIK, ARIJANE GADŽIJEV, ŽIVE VIVIANE DORIA, LAURE LIČER, MATEJE LUKEŽIĆ – mima, ANE HRIBAR, SONJE RAJH, NINE KAVŽAR Handmade sweetheART in PATSy.

ARTist je svoja vrata prvič odprl decembra 2011 s 4 dnevnih festivalom, ki je potekal v zapuščenem podhodu Ajdovščina v Ljubljani. V dobrem letu in pol delovanja je ARTishu uspelo predstaviti več kot 300 slovenskih in tujih ustvarjalcev. S korakom izven meja Slovenije želi združiti umetnike tudi iz daljnih dežel in tako predstaviti njihove izdelke tako v Sloveniji, kot tudi slovenske umetnine v ostalih državah.

www.artish.si

Link do plakata – http://www.artish.si/upload/vsebina/extrartish_3.jpg

Projekt podpira:

mk-logo

Predvaja se…