Glasba

17. 07. 2018

Kavarna Kino Šiška

poletje v Šiški

EGRET

poletni koncertni cikel

Egret je Petar Pupić, kantavtor iz Pančeva, čigar muzika je melanholična in filmska, z zrncem soula stare šole. V skladbah se loteva pretežno osamljenosti in disfunkcionalnih odnosov, najdejo pa se tudi izjeme. Njegov prvi single “Knot” se je znašel na vseh relevantnih srbskih lestvicah najboljših pesmi leta 2017. Njegov letošnji nastop v Beogradu je pohvalil tudi Peter Broderick, sicer pa ga je precejšnja redkost ujeti v živo, zato vsekakor velja izkoristiti priložnost v Šiški.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov, s katerimi vam v Šiški pomagamo pregnati poletno mrtvilo. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo v glasbi uživali udobno nameščeni na kavče v našem preddverju. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Vstop prost.

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Predvaja se…