Glasba

03. 07. 2019

Kavarna Kino Šiška

Poletje v Šiški 2019

DRAMAS

brezplačni koncertni cikel

Dunajski electro/art pop dvojec DRAMAS ženejo neobičajna zaporedja akordov in strukture, pretanjeno minimalistična sinteza organskih zvokov, mehki, a silni synthi, izklesana perkusija in vokalne harmonije, ki se v besedilih soočajo z dualnostmi, ki zaznamujejo življenje. Z lanskim priznanim prvencem Nothing Is Permanent sta osvojila poslušalce, kritike in medije v Nemčiji ter Avstriji, zdaj pa se ozirata po tujini. V naši kavarni se bosta ustavila le par tednov po izdaji kratkometražnega albuma Flatline.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov, s katerimi vam v Šiški pomagamo pregnati poletno mrtvilo. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo v glasbi uživali udobno nameščeni na kavče v našem preddverju. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Vstop prost.

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Predvaja se…