Glasba

19. 08. 2020

Kavarna Kino Šiška

poletje v šiški 2020

Domen Don Holc

brezplačen koncertni cikel

Po tem, ko je Domen Don Holc leta 2018 izdal svoj prvi solo singel Getting High With You, sodeloval z Andrejem Šifrerjem pri njegovem koncertu ob 40. obletnici plate Moj Žulj (1978), pisal glasbo za film Nemir/Unstill (v rež Andraža Kadunca) ter predstavo Brezimna (V. Repnik) in se konec leta 2019 vrnil s turneje po Nemčiji, Španiji in Italiji z zasedbo Koala Voice, je prodal vse svoje električne kitare in se odselil iz ljube mu Ljubljane v rodno Zasavje.

Tam se trenutno posveča predvsem pisanju, akustiki ter zvokom okolice. Vmes se je par tednov mudil na snemanju nove plošče v studiu Arggggh v Ajdovščini ter julija izdal pesem Kam da dam v sodelovanju s Thomas March Kolektivom.

Domen Don Holc se bo v sredo ustavil na vrtu Kina Šiška, kjer bo predstavil novo preobleko njegovih še neizdanih del ter nekaj že poznanih pesmi in impresij iz njegovih zadnjih nekaj let nastopanja po Sloveniji in tujini.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov, s katerimi vam v Šiški pomagamo pregnati poletno mrtvilo. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo v glasbi uživali udobno nameščeni na kavče v našem preddverju. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Vstop prost.

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška.

Predvaja se…