Glasba

28. 08. 2018

Kavarna Kino Šiška

poletje v Šiški

DIMITRIJE DIMITRIJEVIĆ

poletni koncertni cikel

Dimitrije Dimitrijević je samostojni kantavtorski izraz Dimitrija Simovića, frontmena niškega tria Igralom, ki nas je z eksotičnim blues rockom prepričal na letošnjem MENT Ljubljana ter lani pred koncertom legendarne zasedbe Disciplin A Kitschme. Na svoji solo poti je Dimitrije do zdaj izdal dva EP-ja, na koncertih pa ambientalno intimo začini z improviziranimi zasuki in humornimi vložki.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov, s katerimi vam v Šiški pomagamo pregnati poletno mrtvilo. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo v glasbi uživali udobno nameščeni na kavče v našem preddverju. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Vstop prost.

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Predvaja se…