Glasba

09. 07. 2021

Kavarna Kino Šiška

poletje v Šiški 2021

DIMITRIJE DIMITRIJEVIĆ

brezplačen koncertni cikel

Dimitrije je reden gost v Šiški, bodisi s pričujočim kantavtorskim solo projektom bodisi z zasedbo Igralom. Tekom več kot 80 samostojnih koncertov se je predstavil na odrih širom regije in v sodelovanjih z več kot 20 različnimi glasbeniki razvil bogat, svojevrsten zvok z elementi trip hopa, bluesa, funka, synthpopa, elektronike in še česa.

Tako kot ob prvem nastopu na Poletju v Šiški leta 2018 se mu bo v živo pridružila hrvaška glasbenica Sara Renar, s katero bosta predstavila edinstvene verzije pesmi z Dimitrijevega lani izdanega prvenca Čar-pitanje.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov za poletno druženje in zbliževanje. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo ob upoštevanju veljavnih javnozdravstvenih zapovedi v glasbi uživali pod streho naše Komune. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Vstop prost.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška.

Predvaja se…