09. 11. 2015 - 09. 10. 2015

DESIGN BREAKFAST

Design Breakfast se bo na Bienalu neodvisnih letos predstavljal že drugič.  Leta 2013 smo se osredotočili na ‘freelance’ ilustracijo ter kaj je tisto, kar je potrebno za mednarodno kariero. Tokrat bomo razpravljali o vizualni poeziji, v povezavi z razstavo Finske vizualne poezije, ki bo v sklopu otvoritvenih dogodkov bienala postavljena v Kinu Šiška. O Design

Design Breakfast se bo na Bienalu neodvisnih letos predstavljal že drugič.  Leta 2013 smo se osredotočili na ‘freelance’ ilustracijo ter kaj je tisto, kar je potrebno za mednarodno kariero. Tokrat bomo razpravljali o vizualni poeziji, v povezavi z razstavo Finske vizualne poezije, ki bo v sklopu otvoritvenih dogodkov bienala postavljena v Kinu Šiška.

O Design Breakfast

Design breakfast se je začel na Finskem, v času Svetovnega mesta oblikovanja (World Design Capital) leta 2012. Od takrat dogodek na redni bazi obiskuje ateljeje umetnikov in oblikovalcev ter združuje interdisciplinarne kreativce vseh starosti in iz vseh ozadij. Srečujemo se na skupnih zajtrkih in uživamo v tematskih pogovorih, ki jih vodijo tako že priznani kot tudi raziskovalci in oblikovalci mlajše generacije.

V Kinu Šiška bo dogodek predstavil Finsko vizualno poezijo in jo skušal povezati s slovenskim okoljem.

Več na: www.muotoilijanaamiainen.com

Organizacija Društvo Tretaroka in Kino Šiška.

Predvaja se…