Glasba

26. 07. 2017

Kavarna Kino Šiška

poletje v Šiški

BRUNETTES SHOOT BLONDES

Tokrat bo naš letni vrt obiskal ukrajinski indie fenomen Brunettes Shoot Blondes – zasedba, ki je z izvirnim videospotom za skladbo ‘Knock Knock’ navdušila uporabnike spleta po celem svetu. Na naša vrata bodo potrkali s kratkometražnim prvencem Bittersweet, polnim lahkotnih napevov, ki so kot nalašč za poletne večere.

Kijevska četverica Brunettes Shoot Blondes je zaslovela z viralnim videospotom, ki se po ideji in izvedbi brez težav kosa z visokoproračunskimi zvezdniškimi stvaritvami, podobno kot mojstri viralnih videospotov OK Go pa tudi Ukrajinci svoje posnetke združujejo z nalezljivo pop glasbo. Na ciklu Poletje v Šiški nam bodo pokazali, da njihov glasbeni izraz suvereno stoji tudi brez vizualne podpore.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov, s katerimi vam v Šiški pomagamo pregnati poletno mrtvilo. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo v glasbi uživali udobno nameščeni na kavče v našem preddverju. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Organizacija: Kavarna Kina Šiška in Kino Šiška.


Podprto s strani 
Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Predvaja se…