Glasba

10. 08. 2019

Kavarna Kino Šiška

Poletje v Šiški 2019

BA:ZEL

brezplačni koncertni cikel

Ljubitelji darkwavea in witch popa bodo na svoj račun prišli ob nastopu elektroakustičnega dua ba:zel, ki sta ga ustanovila Ewelina Chiu in Daniel Vlček, z njim pa med drugim nastopila tudi na festivalih Colours of Ostrava in Waves Vienna. Projekt uspešno lovi ravnovesje med osupljivo krhkostjo in temačnimi podtoni, na Beehype pa so ga opisali kot “ledeni minimalizem”. Pri produkciji glasbe para je tekom svojega bivanja na Češkem sodeloval tudi Gašper Šantl, pod njune fotografije pa se je podpisala njegova sestra Ana.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov, s katerimi vam v Šiški pomagamo pregnati poletno mrtvilo. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo v glasbi uživali udobno nameščeni na kavče v našem preddverju. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Vstop prost.

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Predvaja se…