28. 03. 2015 - 28. 03. 2015

ARTish #38 (prodajno – razstavni umetniški festival)

Zadnjo marčevsko soboto se bodo ARTishani ponovno družili v Kinu Šiška (zgornje + spodnje preddverje + mala dvorana). Amuse.si: “ARTish mi pomeni varno okolje med podobno mislečimi, kjer lahko postavim svoje izdelke na ogled in v prodajo. ARTish je bil moj prvi pravi razstavno-prodajni prostor, kjer sem prišla v kontakt s širšim krogom obiskovalcev in

Zadnjo marčevsko soboto se bodo ARTishani ponovno družili v Kinu Šiška (zgornje + spodnje preddverje + mala dvorana).

Amuse.si: “ARTish mi pomeni varno okolje med podobno mislečimi, kjer lahko postavim svoje izdelke na ogled in v prodajo. ARTish je bil moj prvi pravi razstavno-prodajni prostor, kjer sem prišla v kontakt s širšim krogom obiskovalcev in dobila izredno pozitivne odzive obiskovalcev, ki jim lahko v živo razložim, kako moji izdelki nastajajo, iz katerih voln, kakšen je sam postopek mokrega polstenja itd. Na ARTish-ih z veseljem poklepetam z različnimi ustvarjalci, s katerimi si izmenjujemo mnenja, nasvete, med nekaterimi pa se morda spletejo še kakšne ne le prijateljske, temveč tudi poslovne povezave, sodelovanja …”

K prijavam vabljeni fotografi, slikarji, takšni in drugačni kraftarji in umetniki, designerji … vsi, ki svoje življenjske zgodbe predajate skozi svoja unikatna dela in se želite predstaviti širši javnosti.

 

Organizacija ARTish in Kino Šiška.

Predvaja se…