Ples/gledališče

25. 11. 2015 - 29. 11. 2015

ANDREW MORRISH: “SOLO IMPROVIZACIJA”, delavnica

CoFestival – Umetnost SoBivanja Mednarodni festival sodobnega plesa  27. 11. – 6. 12. 2015, Ljubljana   Priznani avstralski improvizator in izvrsten pedagog tokrat prvič poučuje v Sloveniji! Na delavnici se bomo posvetili veščinam, potrebnim, da poiščemo vsebino predstave iz diha, glasu, giba in domišljije. Ojačane s spretnostjo komunikacije, nam bodo veščine omogočile, da v dogodek vključimo

CoFestival – Umetnost SoBivanja
Mednarodni festival sodobnega plesa
 27. 11. – 6. 12. 2015, Ljubljana

 

Priznani avstralski improvizator in izvrsten pedagog tokrat prvič poučuje v Sloveniji!

Na delavnici se bomo posvetili veščinam, potrebnim, da poiščemo vsebino predstave iz diha, glasu, giba in domišljije. Ojačane s spretnostjo komunikacije, nam bodo veščine omogočile, da v dogodek vključimo publiko. Razvijali bomo specifično obliko feedbacka, ki nas bo podpirala v predstavi. Udeleženci naj pričakujejo, da se bodo zabavali.

Andrew Morrish je freelance performer, raziskovalec, moderator in učitelj improvizacije. Deluje med Avstralijo in Evropo. Improvizirati je začel s “Theatre of the Ordinary” Ala Wunderja v Melbournu leta 1982. Leta 1987 je s Petrom Trotmanom formiral skupino“Trotman and Morrish.” Edinstvene improvizacijske duete sta veliko igrala v ZDA in Avstraliji do leta 1999, ko se je Andrew preselil v Sydney in začel razvijati svoje solo predstave.

Trenutno igra in uči v Avstraliji in Evropi. Leta 2014 je poučeval in predstavljal svoje predstave v naslednji mestih – Melbourne, Perth, Sydney, (Avstralija), Pariz, Ladornac, Royaumont, (Francija), Zurich, (Švica), Berlin, Köln, Leipzig, (Nemčija), Huddersfield, London, Bristol, (U.K.), Tampere, (Finska), Oslo, (Norveška), Poznan, (Poljska),Viljandi, (Estonija), Stockholm, (Švedska) in Hvar, (Hrvaška).

Delavnica bo potekala od 25. do 29. 11. 2015, od 10:00 do 16:00 v Plesnem studiu Moj korak (Vilharjeva 3, Ljubljana)

Cena delavnice na osebo: 100 EUR. Prijave cofestival2015@gmail.com do zasedbe mest.

 

Facebook dogodek>

CoFestival

Predvaja se…