Glasba

02. 09. 2020

Kavarna Kino Šiška

poletje v šiški 2020

AN EAGLE IN YOUR MIND (FR)

brezplačen koncertni cikel

An Eagle in Your Mind (Sophia: indijski harmonij & vokal // Raoul: kitara & naprave) destilira hipnotičen in nomadski folk nekje med akustičnim psihedeličnim rockom, repetitivnim šamanskim transom, ekstatičnim ambientalnim stonerjem in težko sakralno glasbo.

Od leta 2016 dvojec ustvarja, snema in nastopa na cestah Evrope, Afrike ter Bližnjega Vzhoda. Z več kot 150 odigranimi koncerti (Fusion Festival, France Tv, Epicerie Moderne, ogrevanje za Yasmine Hamdan, Coopérative de Mai…) je duo izdal svoj drugi album Miraculous Weapons (samoizdaja na CD in kaseti). Album se nahaja v izboru Radio France All New All FIP, pa tudi Magic Revue Pop Moderne oz. Terrascope.

Poletje v Šiški je niz brezplačnih večernih koncertov, s katerimi vam v Šiški pomagamo pregnati poletno mrtvilo. Ob lepem vremenu se bomo z osvežilno pijačo v roki ohlajali na letnem vrtu Kavarne Kina Šiška, v primeru, da nam jo zagode dež, pa bomo v glasbi uživali udobno nameščeni na kavče v našem preddverju. Dobrodošli na Poletje v Šiški!

Vstop prost.

Organizacija: Kavarna Kino Šiška in Kino Šiška.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Predvaja se…