Ples/gledališče

28. 08. 2015 - 09. 10. 2015

À la Cart Performance Webshop: predstava po naročilu – GOSTOVANJE

À la Cart Performance Webshop je vsekakor nekonvencionalen projekt. Slovenski umetnici Nina Jan in Urša Sekirnik na tržišče postavljata pravo spletno trgovino, prek katere lahko naročite predstavo po lastni izbiri. Zveni kontroverzno? Morda! Zagotovo pa vsaj nekoliko revolucionarno. Projekt si lahko od 5. septembra 2014 dalje v celoti ogledate na www.a-la-cart.com. Septembra 2014 sta v Kinu

À la Cart Performance Webshop je vsekakor nekonvencionalen projekt. Slovenski umetnici Nina Jan in Urša Sekirnik na tržišče postavljata pravo spletno trgovino, prek katere lahko naročite predstavo po lastni izbiri. Zveni kontroverzno? Morda! Zagotovo pa vsaj nekoliko revolucionarno. Projekt si lahko od 5. septembra 2014 dalje v celoti ogledate na www.a-la-cart.com.

Septembra 2014 sta v Kinu Šiška umetnici premierno predstavili s posebnim adutom njune spletne trgovine – predstavo po naročilu, letos pa vas vabimo, da si ponovitvene uprozoritve projekta udeležite na festivalu Mladi levi in Filoframmatika na Reki.

Festival Mladi levi
petek, 28. avgust, ob 21.00
Dijaški dom Tabor

Filoframmatika (Drugo more, Reka)
9. oktober 2016

Predvaja se…