Glasba

13. 04. 2016

KONCERT MGL & AGRFT – RAZPRODANO!

KONCERT Z IGRALCI MGL & ŠTUDENTI AGRFT Tradicionalno druženje na koncertu z igralci MGL in študenti AGRFT bo v Kinu Šiška. Ljubezenska občutja so lahko zelo raznolika, tako kot je žanrsko raznolik izbor znanih tujih in slovenskih skladb, ki jih bomo preigravali. Igralci in študenti AGRFT se bodo tokrat prelevili v znane pevce in pevke:

KONCERT Z IGRALCI MGL & ŠTUDENTI AGRFT

Tradicionalno druženje na koncertu z igralci MGL in študenti AGRFT bo v Kinu Šiška.
Ljubezenska občutja so lahko zelo raznolika, tako kot je žanrsko raznolik izbor znanih tujih in slovenskih skladb, ki jih bomo preigravali. Igralci in študenti AGRFT se bodo tokrat prelevili v znane pevce in pevke: z nami bodo Adele, Michael Bublé, David Bowie, Lana Del Rey, Robbie Williams, Magnifico, Klemen Klemen in drugi. Manjkalo pa ne bo niti skladb skupin, kot so Bijelo Dugme, Aerosmith in Tabu.

Ob spremljavi glasbenikov pod vodstvom Mihe Petrica bodo peli igralci MGL Viktorija Bencik Emeršič, Jernej Gašperin, Gregor Gruden, Iva Krajnc, Jette Ostan Vejrup, Tina Potočnik, Matej Puc, Nina Rakovec in Domen Valič, poleg njih pa še študenti AGRFT in gostje Voranc Boh, Anja Drnovšek, Sara Gorše, Lena Hribar, Klara Kastelec, Jure Kopušar, Robert Korošec, Matic Lukšič in Filip Samobor.

Bodite z nami tudi tokrat, saj bosta večer poleg glasbe zaznamovala tudi prijetno druženje in podelitev praktičnih nagrad vsem zvestim obiskovalcem.

Predprodaja vstopnic (blagajna MGL, Kino Šiška in Eventim):
– 13 €,
– dijaki, študenti, upokojenci in skupine nad 5 oseb 10,40 €,
– abonenti MGL 12 € (samo v MGL),
– skupine nad 40 oseb 8 € (samo v MGL);
Na dan koncerta: 17 €.

Organizacija: Mestno gledališče ljubljansko v sodelovanju s Kinom Šiška.

Predvaja se…