Glasba

13. 09. / čet / 20:00

Komuna

SVEMIRKO

Predprodaja 8 €

Na dan 10 €

s popustom 6.4 €

Eden najzanimivejših izvajalcev iz naše regije ta hip, hrvaški emo-macho sestav Svemirko, ki je s svežim zvokom in nepozabnimi koncertnimi nastopi obnorel tako poslušalce kot kritike, se v Ljubljano vrača na predstavitev težko pričakovane druge plošče.

Svemirko je vse, kar ste hoteli in dobili od pop benda. Je hrvaški mačo z emocijami. Je skrivnost kozmosa na dlani roke, če si jo le upate prijeti. Je eklektično avantgarden dance punk, ki v hipu zleze v uho. Je osemdeseta prejšnjega stoletja, kot se jih spomnijo rojeni po letu 1990. Je sintič in je sentiš. Je popolnoma uravnotežen spoj čustev, znanja in kvalitete. Je balkanski Mac DeMarco na pijači z Arielom Pinkom v krčmi Darka Rundeka. Je “poročni bend na prekomerni dozi kokaina” (Radio Študent). Je nočna avantura na dnevni svetlobi. Je spuščene hlače na odru in razprte čeljusti pod njim. Je sve! in je Mirko. Je Marko, Antonijo, Marin, Branimir in Bojan. Je nova plošča in stari hitiči. Je vonj po Vaniliji in je Tunguzija. Je nezgrešljiv. Je MENT Ljubljana v Menzi pri koritu februarja in Level Up v Channelu Zero lani. In je Kino Šiška septembra.

Vstopnice že v prodaji prek spleta in na Eventimovih prodajnih mestih.

Organizacija: Kino Šiška.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Predvaja se…