Glasba

17. 01. 2019

dvorana Komuna

WE BLESS THIS MESS

+ Real Life Version

Marljivi folk punker We Bless This Mess, ki smo ga v preteklih dveh letih v solo izvedbi spoznali v Šiški in na festivalih MENT Ljubljana ter Punk Rock Holiday, se januarja vrača s polnopravnim bendom in svežo ploščo. Ogrele nas bodo domače punk starešine, Real Life Version iz Ajdovščine.

Portugalec Nelson Graf Reis, sicer tudi tetovator in vodja neodvisne založbe Oh Lee, je v zadnjih nekaj letih kot We Bless This Mess s kitaro, srčnim vokalom ter pozitivno naravnanimi komadi prekrižaril Evropo po dolgem in počez, skočil čez lužo na SXSW ter se oglasil tudi na priznanih festivalih, kot so Reeperbahn, Sziget in Europavox. Ob tokratnem obisku Podalpja nam bo z bendom predstavil septembra izdani album Awareness Songs & Side Stories, ki je požel odobravajoče kritike na račun čudovitih aranžmajev, jasne produkcije in brutalne iskrenosti.

Eno leto po koncertu ob izdaji albuma Furious Winds and Ice Cold Showers se bodo v Šiško vrnili ajdovski veterani Real Life Version, ki jih že skoraj 15 let poganjajo močna pripadnost lokalni hardcore sceni, prijateljstvo in DIY pristop. Bend, čigar člani so sicer dejavni tudi v zasedbah The Hoax Program, Mart in Bed Religion, nas bo razgrel s svojo pankovsko melodiko in preverjeno energičnim nastopom.

Vstopnice že v prodaji prek spleta in prodajne mreže mojekarte.si.

Organizacija: Kino Šiška.

Podprto s strani Liveurope. Platforma Liveurope povezuje in podpira evropske koncertne dvorane v njihovih prizadevanjih za promocijo uveljavljajočih se evropskih glasbenih ustvarjalcev in aktivno stimulira njihovo kroženje po evropskih odrih ter njihovo predstavitev pred novimi občinstvi.

Predvaja se…